Comien genererar notifieringar på händelser och de visas i en ikon till höger på toppmenyn. När det finns olästa aviseringar visas antal i en röd cirkel. Klicka på ikonen för att läsa notifieringarna.

Notifieringarna öppnas i ett pop-up fönster.

När du läst ett ärenden kan du ta bort det genom att klicka på soptunnan. Du stänger hela pop-up fönstret på kryss ikonen.

Klicka på notifiering så kommer du direkt till aktuellt ärende.

Comien kan även skicka mailnotifieringar. Aktivering och inställning av vad som ska trigga en notifiering kan göras dels på användarnivå och kugghjulet i startmenyn, dels i adminkonsolen.

Bocka i de aktiviteter som ska trigga en notifiering per respektive användare.

Comien skickar en notifiering till den e-postadress som är angiven på användaren. Aktivera med switchen epostavisering.

Mail med ärenderad "Comien! Det finns en uppdatering" skickas ut till vald epostadress.

Öppna mailet och klicka på länken “klicka här för öppna” så öppnas ärendet i din webbläsare. Logga in i Comien för att se ärendet.