Nya funktioner

• Ikoner på menyval. Gör menyn tydligare och mera lättnavigerad.
  • Kontextkänslig +-knapp vid registrering av nytt ärende, Knappen ändrar ikon beroende på vad som skall läggas till.
  • Invändarinställningar. Klicka på "kugghjulet" bredvid användarnamnet för att ändra inställningar. I den här versionen kan man ändra startsida, notisprenumerationer och om man vill ha email-notiser eller ej.
  • Systemet skickar nu notiser när ett ärende närmar sig sista leveransdatum. Notiserna skapas en gång per dygn. Användaren måste prenumerera på kategorin "försenade" för att få dessa notiser.
  • Hjälp-funktionen har nu en länk till manualsidor, FAQ och support.
  • En ny startsidan är implementerad och kommer successivt att fyllas med information som ger en snabb översikt.

Förbättringar

• Algoritmen för att beräkna statusmarkering för ett ärende än förbättrad och mera exakt.
  • Navigeringen mellan sidor har förbättrats och är nu mera konsekvent.